Ajax A1 verslaat Celtic; Mous stopt twee penalties

5 november 2013 16:52

Verslaggever: -

Ajax A1 heeft de eerste zege in de UEFA Youth League behaald. Op de Toekomst werd Celtic met 2-1 verslagen. El Ghazi zette met twee doelpunten in de tweede helft een 0-1 achterstand recht. Ajax keeper Mous wist zowel voor rust als na rust (in de 90ste minuut) een penalty te stoppen.

Ajax staat nog wel vierde in de poule achter Barcelona, Milan en Celtic, maar heeft net als de Schotten nu drie punten.

Ajax A1: Mous; Lartey Sanniez, Van Bruggen, Mirani, Owusu; Riedewald, Warmerdam, Vissers; El-Ghazi, Menig en Acolatse