Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: moeten we dan de lange bal gaan spelen?

1 november 2013 22:49 - Ajax.nl

Tijdens de persconferentie werd De Boer kritiek van supporters voorgelegd. Zij zouden meer opportunisme willen zien in het spel van Ajax. "Moeten we dan de lange bal spelen?" Vervolgens: "Daar hebben we de spelers niet voor. Iedereen mag een mening hebben, maar op deze wijze doen we het al drie jaar." Getuige de drie landstitels niet zonder succes, alhoewel De Boer toegeeft dat hij niet blij is met deze seizoenstart, die inmiddels veertien verliespunten heeft gekost.

"Wij willen domineren. En daarbij hoort dat je veel de bal hebt. Iedereen mag een mening hebben. Maar zo hebben wij de afgelopen drie jaar gespeeld. Alleen was er toen wel vaak het gewenste resultaat. In elk geval aan het einde van het seizoen. Uiteindelijk gaat het om kansen creëren. In dat opzicht hebben de fans na RKC gelijk. Maar ’doe eens wat!’ kan ook een bal naar voren peren zijn. En daar hebben we de spelers niet voor. We hebben steeds met ploegen te maken die met elf man voor de goal hangen. Dan is het vrij lastig daar doorheen te komen. Het is aan ons dat te slechten. Er zijn heel veel wedstrijden geweest dat we wel de kansen hebben gecreëerd, alleen het geluk niet aan onze zijde hadden of afdwongen."

Meer op Ajax.nl




Tags

boer afdwongen alhoewel domineren opportunisme rkc seizoenstart slechten toegeeft verliespunten voorgelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper