Transparent
Inloggen
Sluiten

Simpele 4-1 bekerzege Ajax op ASWH

29 oktober 2013 20:35

Ajax heeft in de Amsterdam Arena dinsdagmorgen een simpele zege behaald op ASWH. In de derde ronde van de KNVB beker werden de amateurs met 4-1 verslagen.

In een matige wedstrijd kwam Ajax op voorsprong via een doelpunt van Fischer. De schrik sloeg even om de oren toen ASWH na een half uur langszij kwam. Van Dommelen profiteerde van een fout van Denswil en schoof met een harde schuiver de 1-1 binnen. De debuterende Van der Hart kon de goal niet meer voorkomen. Nog voor rust wist Ajax haar zaken echter op orde te krijgen. Danny Hoesen zorgde uit een pass van Denswil voor de 2-1. Vlak voor rust zorgde Siem de Jong voor de derde treffer.

In de tweede helft kwam Ajax geen moment meer in de problemen. Al kon de ploeg het zelf ook niet meer opbrengen om voluit te gaan. Kolbeinn Sigthorsson zorgde nog voor de vierde treffer nadat Fischer hem had vrijgesteld.




Tags

aswh simpele bekerzege fischer arena danny dommelen hoesen jong knvb kolbeinn langszij schoof schrik schuiver sigthorsson vrijgesteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos