Transparent
Inloggen
Sluiten

Moisander en Duarte nog onzeker voor duel tegen FC Utrecht

2 oktober 2013 18:52 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Niklas Moisander en Lerin Duarte vielen dinsdagavond allebei geblesseerd uit in de wedstrijd tegen AC Milan. Onderzoek heeft woensdag uitgewezen dat Moisander een lichte verrekking aan de binnenband van zijn linkerknie heeft. Aangezien de Fin eerder aan die knie is geopereerd, is Ajax uiteraard voorzichtig met hem. Aan de linkerenkel van Lerin Duarte viel niets te zien. Zijn blessure lijkt dus mee te vallen.

De komende dagen worden beide spelers verder onderzocht. Dan zal blijken of Moisander en Duarte op tijd fit zijn voor de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. De wedstrijd tegen Utrecht begint zondag om 12:30 uur in de Amsterdam ArenA.

Meer op Ajax.nl




Tags

duarte moisander utrecht lerin arena binnenband linkerenkel milan niklas verrekking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper