Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vaste' spits Bojan is er wel een tijdje uit

28 september 2013 22:49

Frank de Boer verraste vooraf met zowel De Sa in de basis als Bojan in de spits. De Sa kreeg na diverse goede wedstrijden bij Jong Ajax de kans om zich te bewijzen als rechtsbuiten.

De verwachting was dat Bojan na de spitspositie in de zware uitwedstrijden tegen Barcelona en PSV weer op rechts zou starten tegen de 'kleinere' tegenstander Go Ahead Eagles. Frank de Boer gaf echter aan voorlopig met Bojan in de spits te zullen starten. 'Ik wil naar vastigheid in het elftal toe. Bojan deed het goed, dus ongeacht de tegenstander krijgt Bojan een basisplaats. Al na twee minuten viel dat plan in duigen.' De aanvaller raakte geblesseerd en moest direct van het veld.

'Die is er naar verwachting wel een tijdje uit,' zo liet Frank de Boer direct na afloop wel.




Tags

bojan boer barcelona duigen eagles jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper