Ajax haalt uit: 6-0

28 september 2013 22:39

Ajax heeft met 6-0 uitgehaald tegen Go Ahead Eagles. Bij rust was de stand nog 0-0. Alle zes de doelpunten vielen in een tijdsbestek van slechts 20 minuten, vier goals zelfs binnen zes minuten.

In de eerste helft was Ajax al de betere, maar wist het de kansen niet te benutten. Na het missen van de kansen zakte Ajax in de eerste helft weg en werd Go Ahead Eagles gevaarlijker. Na rust brak Van der Linden de ban door een knullig eigen doelpunt te maken. Vervolgens kwam Ajax in notime op 4-0 via De Sa en twee keer Sigthorsson. Duarte en De Jong completeerden vervolgens de 6-0.