Transparent
Inloggen
Sluiten

Tim de Cler vertrekt naar AZ

31 augustus 2002 13:26 - Teletekst

Verslaggever: P.

Ajax is wederom een contractspeler kwijt. Tim de Cler, de linkervleugelverdediger die al geruime tijd niet meer op een basisplaats kon rekenen, is door AZ overgenomen. De Cler tekende een contract dat hem voor een periode van drie jaar aan de Alkmaarse club verbindt, waar hij zijn voormalige ploeggenoot Ole Tobiassen tegen zal komen.

AZ-Manager Martin van Geel ziet in De Cler een goede versterking van het team van Henk van Stee. De Cler kan naar zijn mening ook op '4', '8' en '11' spelen is is dus een speler die voor de gehele linkerflank gebruikt kan worden. Daarnaast prijst Van Geel, op Ajax.nl, de instelling van De Cler:

,,Tim is een jongen met veel potentie, die nog volop kan doorgroeien", vervolgt Van Geel. ,,Hij heeft een goede voetbalopleiding genoten en daarbij ook nog een fantastische mentaliteit."


Door het vertrek van De Cler is hij ook niet meer beschikbaar voor de 'favoriete opstelling' van Ajax. Fans die hem daarin opgesteld hadden, zullen de lege plek weer opnieuw op moeten vullen.

Meer op Teletekst




Tags

cler tim contractspeler linkerflank linkervleugelverdediger ole prijst stee tobiassen verbindt voetbalopleiding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht