Transparent
Inloggen
Sluiten

Pijnlijke 4-0 nederlaag Ajax in Eindhoven

22 september 2013 18:18

Ajax heeft een pijnlijk nederlaag geleden in Eindhoven. In het Philips Stadion werd het 4-0 voor PSV. Bij rust was de stand nog 0-0 met een beter spelend Ajax.

In de eerste 20 minuten was PSV de betere. Ajax kende teveel balverlies, waarna PSV vanuit de omschakeling diverse grote kansen kreeg. Naarmate de eerste helft vorderde kreeg Ajax steeds meer controle en waren er van daaruit enkele mogelijkheden. De ploeg miste opnieuw die echte scherpte voorin om tot grote uitgespeelde kansen te komen.

Na rust ging het helemaal mis voor Ajax. In de 53ste minuut was er een opeenstapeling van fouten achterin. De laatste was voor Vermeer die naar de bal grabbelde en daardoor Matavz in staat stelde de 1-0 binnen te tikken. Binnen tien minuten was het vervolgens gebeurd. Ajax was het even helemaal kwijt. De ploeg werd weggetikt en moest tegengoals van Willems en Hiljemark slikken. Vervolgens was de wedstrijd direct gespeeld. Park maakte er nog 4-0 van, waarna de wedstrijd op slot ging.

Een pijnlijke nederlaag voor Ajax. Opnieuw liet de ploeg zien goede fases in de wedstrijd af te wisselen met enorm zwakke.




Tags

balverlies grabbelde hiljemark matavz naarmate omschakeling park scherpte slikken slot spelend tegengoals vermeer vorderde weggetikt willems

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos