Transparent
Inloggen
Sluiten

Om 12.00 uur verkoop losse kaarten Ajax - AC Milan

20 september 2013 08:00 - Ajax.nl

Voor de eerste thuiswedstrijd in de UEFA Champions League tegen AC Milan op dinsdag 1 oktober zijn nog een beperkt aantal losse kaarten verkrijgbaar. De kaartverkoop start om 12:00 uur via de online ticketshop van Ajax en de verkooppunten van Ticketbox. Zowel seizoenkaarthouders, ClubCard-houders als SVA-leden kunnen maximaal 4 tickets aanschaffen.

Bij de thuiswedstrijden tegen AC Milan, Celtic en FC Barcelona zitten sowieso al 46.000 passe-partouthouders op de tribune. Na inventarisatie van de kaarten voor de UEFA en de bezoekende club zijn er momenteel nog een beperkt aantal kaarten voor Ajax-fans beschikbaar. Onder de beschikbare kaarten bevinden zich ook zogenaamde ‘beperkt zicht plaatsen’ die tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar zijn. Een mooie kans om voor een aantrekkelijk bedrag een CL-avond in de ArenA mee te maken.

Ajax hoort op woensdag 25 september of AC Milan alle kaarten voor het bezoekersvak afneemt. Als dat niet het geval is, komen er mogelijk nog extra kaarten voor Ajax-fans in de verkoop.

Meer op Ajax.nl




Tags

milan uefa arena barcelona bezoekersvak celtic clubcard gereduceerd houders inventarisatie partouthouders passe sva tarief ticketbox ticketshop verkooppunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper