Transparent
Inloggen
Sluiten

LITMANEN KEERT TERUG BIJ AJAX

29 augustus 2002 23:26 - www.ajax.nl

Verslaggever: P

Waar veel supporters al geruime tijd op hopen is gebeurd: Jari Litmanen keert terug bij Ajax. De in Amsterdam immens populaire Fin die al zes jaar bij Ajax speelde en er verschillende nationale en internationale prijzen won, tekende een contract tot het eind van dit kalenderjaar, met de mogelijkheid van een verlenging voor een periode van anderhalf jaar. Mocht dit plaatsvinden, als beide partijen dit willen, dan zal Jari Litmanen twee seizoenen in de ArenA en bij de club waar hij groot is geworden te bewonderen zijn.

Hiermee komt een einde aan de soap die zich de afgelopen maanden rondom Litmanen heeft afgespeeld. Zoals bekend voelde Litmanen zich al langer ongelukkig bij Liverpool, wat een reactie bij het Amsterdamse publiek teweegbracht. De roep om Jari Litmanen was in verschillende wedstrijden overduidelijk te horen. De terugkeer van de Fin tijdens het Amsterdam Tournament van 2001 werd bijvoorbeeld een emotioneel weerzien, zowel bij supporters als bij de speler zelf.

Technisch directeur Leo Beenhakker toonde zich zeer verheugd met de komst van Litmanen. Het jonge team krijgt er een ervaren speler bij. Litmamen speelde immers bij Ajax twee Champions League-finales. Litmanen dient morgen voor 16:00 aangemeld te worden bij de UEFA om speelgerechtigd te zijn voor de Champions League. Leo Beenhakker gaat daartoe morgenochtend al bij Liverpool de puntjes op de i zetten.

Lees de reacties op het forum!

Litmanen is inmiddels ook opgenomen in de spelerslijst en kan daarom vanaf nu ook opgenomen worden, indien gewenst, in jullie favoriete opstelling van Ajax.

Meer op www.ajax.nl




Tags

litmanen jari beenhakker leo liverpool aangemeld afgespeeld arena emotioneel immens litmamen morgenochtend soap spelerslijst teweegbracht tournament uefa verlenging weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos