Transparent
Inloggen
Sluiten

Eindhoven blijft vasthouden aan onmogelijke treincombi

16 september 2013 23:37 - AjaxLife.nl

Verslaggever: -

Vooralsnog blijft de gemeente Eindhoven vasthouden aan de tot op heden onmogelijke treincombi voor Ajax fans. Ajax en de supportersverenigingen hebben sinds begin augustus alternatieven aangedragen om ook dit keer Ajaxsupporters (op een veilige manier) in Eindhoven te krijgen. Terwijl Feyenoord en ADo fans wel met de bus mogen, geldt dat niet voor de Ajax fans. Zij mogen twee dagen ervoor met de bus wel naar FC Eindhoven - Jong Ajax.

Daniël Dekker, voorzitter van de Supportersvereniging: “De halsstarrige houding van burgemeester Van Gijzel zorgt dat we als Ajaxsupporters weer negatief in de hoek worden gezet. Al jaren hebben we te maken met zware restricties, terwijl het gedrag van onze supporters bij uitwedstrijden de afgelopen jaren goed is. Wij willen juist dat het weer normaal wordt een stadion te bezoeken, met zo min mogelijk restricties. Ook voor fans van bezoekende clubs. Door de houding van de gemeente Eindhoven en de burgemeester blijft er een cultuur bestaan van angst voor voetbalfans.”

Meer: Ajax Life

Meer op AjaxLife.nl




Tags

onmogelijke treincombi ajaxsupporters gemeente restricties aangedragen ado dekker feyenoord gijzel halsstarrige jong life supportersvereniging supportersverenigingen voetbalfans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal