Transparent
Inloggen
Sluiten

Drama voor Ajax en Rafael: Rafael naar Hertha BSC

29 augustus 2002 17:29

Verslaggever: M

Ajax heeft vanmiddag bekendgemaakt dat de talentvolle spits Rafael noodgedwongen bij Ajax moet vertrekken. De aanvaller vond onderdak bij het Duitse Hertha BSC. Ajax deed geen mededelingen over de financiele regeling die het met de Duitsers heeft afgesproken. De aanvaller krijgt geen tewerkstellingsvergunning van de Centrale Organisatie Werk en Inkomen (CWI), omdat de spits niet voldoet aan de kwaliteitsnormen. De aanvaller speelde nog niet op het hoogste niveau en kon niet voor het nationale elftal van Angola uitkomen, omdat hij na zijn vlucht uit Angola niet over een paspoort beschikte (hij ontvluchtte zijn geboorteland in 1994 na de moord op zijn ouders, broer en zus).

Veel meer over deze zaak op Ajax.nl. Het bericht over het noodgedwongen vertrek van Nando is bij de Ajax-supporters als een bom ingeslagen. De fans zijn verbijsterd en woedend. Klik hier voor de vele emotionele reacties.

Meer op




Tags

rafael hertha angola drama noodgedwongen beschikte bom cwi geboorteland ingeslagen kwaliteitsnormen mededelingen moord nando onderdak ontvluchtte paspoort regeling tewerkstellingsvergunning verbijsterd vlucht zus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal