Transparent
Inloggen
Sluiten

Overmars ziet niets in gentleman’s agreement tussen topclubs over weghalen jeugd

13 september 2013 06:43

Verslaggever: -

Marc Overmars laat in De Telegraaf weten niets te zien in de wens van PSV om het gentleman's agreement tussen de topclubs om elkaars jeugd niet weg te halen nieuw leven in blazen. "Als een speler van ons naar PSV, Feyenoord of FC Twente wil, moet hij gaan. Ook al is hij het pareltje van de opleiding. Maar als je een agreement maakt, waarom maak je die dan niet ook met FC Utrecht of Sparta? Dus je mag wel stelen van de armen, maar niet van de rijken… Overigens heeft PSV een groot voordeel dat de club dicht bij de Belgische grens zit. In een bepaalde straal mag je spelers jonger vastleggen. Daardoor hebben zij de Belg Zakaria Bakkali uit Luik al heel vroeg in de opleiding kunnen halen. Dat mogen wij niet."




Tags

gentleman overmars weghalen bakkali feyenoord jonger luik pareltje rijken sparta stelen straal telegraaf twente utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos