Transparent
Inloggen
Sluiten

Siem de Jong mogelijk zaterdag al weer bij de selectie

12 september 2013 22:31 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Siem de Jong trainde deze donderdag voor het eerst de hele training weer met de groep mee. Met de long gaat het goed, de conditie wordt steeds beter en zijn ploeggenoten hoeven hem in duels niet meer te sparen. De grote vraag: wanneer komt hij weer in actie? Het antwoord: Misschien wel zaterdag tegen PEC Zwolle.

Of De Jong zaterdag weer deel uitmaakt van de selectie, is nog niet zeker. ,,Ik voel me goed”, zegt De Jong, die vorige maand ineens werd geveld door een klaplong. ,,Conditioneel heb ik natuurlijk nog een achterstandje, maar ook dat valt me niet tegen. Vandaag of morgen bepalen we wanneer ik weer in actie kan komen. Misschien zit ik zaterdag al wel bij de selectie, maar een hele wedstrijd zal ik nog niet spelen, ik moet het rustig opbouwen. Het is wel belangrijk dat ik snel weer wedstrijdritme op kan doen.”

Meer op Ajax.nl




Tags

jong achterstandje conditie conditioneel klaplong long opbouwen pec sparen uitmaakt wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper