Transparent
Inloggen
Sluiten

Groenendijk: 'niet gelukt de moeilijke puzzel op te lossen'

8 september 2013 18:44 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Jong Ajax coach Groenendijk was na afloop van het verloren duel tegen Achilles'29 gelaten. "Dit was wel een extreme situatie", zo liet hij tegenover Ajax.nl weten. "Er stond een bij elkaar gesprokkeld team. We hebben nog uitstel gevraagd bij de KNVB, maar niet gekregen. Maar ik kan niet nog meer verjongen dan ik vandaag al heb gedaan. Sommige van deze jongens hebben nog nooit bij elkaar op het trainingsveld gestaan."

Ondanks het tekort aan spelers, vond Groenendijk dat er in Groesbeek meer te halen viel. "Er was veel ruimte, maar daar maakten we geen gebruik van. We voetbalden ook gewoon niet goed genoeg om het Achilles lastig te maken. Maar ik neem zelf de verantwoordelijk voor deze nederlaag. Ik moest de puzzel zien op te lossen voor dit duel en dat is me niet gelukt."

Meer op Ajax.nl




Tags

groenendijk achilles groesbeek jong knvb uitstel verjongen voetbalden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper