Transparent
Inloggen
Sluiten

Siem de Jong uitgeroepen tot Maatschappelijk speler van het jaar

2 september 2013 14:50 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Siem de Jong is maandag uitgeroepen tot Maatschappelijk speler Eredivisie van het jaar 2013. Maandag ontvangt de Ajacied op het Voetbalgala uit handen van zijn voorganger Tim Gilissen een cheque ter waarde van € 50.000. Dit bedrag wordt volledig besteed aan een maatschappelijk project naar keuze van Siem de Jong en de maatschappelijke projecten van zijn club Ajax.

De jury roemt De Jong om de wijze waarop hij invulling geeft aan zijn voorbeeldfunctie richting de jeugd én zijn teamgenoten. Hij is bewust bezig met zijn voorbeeldrol als profvoetballer, zowel binnen als buiten het veld. Siem zet zich actief en met veel enthousiasme in voor verschillende maatschappelijke projecten Ajax, zoals voorheen Scoren voor Gezondheid, Ajax Streetwise en VUmc Kinderstad.

Meer op Ajax.nl




Tags

jong maatschappelijk besteed cheque eredivisie gilissen kinderstad profvoetballer project streetwise tim voetbalgala voorbeeldfunctie voorbeeldrol voorganger vumc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht