Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax vecht zich naar eerste zege in Gelredome

25 augustus 2002 14:58

Verslaggever: M

Ajax heeft zondagmiddag ook haar tweede competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen winnend afgesloten. De Amsterdammers zegevierden in Arnhem in een zeer spannende wedstrijd met 1 - 2 van Vitesse. Bij rust stonden de manschappen van Ronald Koeman nog op een 1 - 0 achterstand door een doelpunt van Amoah. In de tweede 45 minuten vocht Ajax zich echter terug in het duel en zag zich via een treffer van Pasanen langszij komen. Aanvoerder Chivu zorgde in de 77ste minuut via een prachtige vrije trap voor de winnende treffer, waardoor Ajax alsnog met 3 punten huiswaarts kon keren. Het is voor Ajax de eerste overwinning op Vitesse in het Gelredome.

Meer op




Tags

gelredome vitesse amoah arnhem chivu huiswaarts koeman langszij manschappen pasanen vocht zegevierden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos