Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: drie punten hard nodig om aansluiting te houden

16 augustus 2013 18:18 - Ajax.nl

Frank de Boer liet tijdens de persconferentie weten niet bezig te zijn met de situatie bij Feyenoord. "Een overwinning zou inderdaad kunnen leiden tot een crisis bij Feyenoord, maar daar is het ons niet om te doen. We hebben zelf de drie punten hard nodig om aansluiting te houden bij de koppositie."

Het feit dat Feyenoord nog puntloos is, beschouwt hij niet als een voordeel. "Ze hebben ervaring zat om niet in de war te raken na twee nederlagen. Ze zullen op en top gemotiveerd zijn, dus een voordeel is het niet."

"Het is een fantastische wedstrijd, ook voor een trainer," zo ga De Boer aan. Met een duel tegen Feyenoord is niets te vergelijken ook een wedstrijd tegen PSV niet. "Ja, zeker. Helemaal onder supporters, die er al weken van tevoren naartoe leven. Bij ons begint dat pas na de voorgaande wedstrijd, maar net zo goed ervaren we het als een heel speciale wedstrijd. En dat moet het altijd blijven."

Meer op Ajax.nl




Tags

boer feyenoord beschouwt puntloos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos