Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax legt de doelmannen Schmitz en Alblas vast

8 augustus 2013 18:14 - Ajax.nl

Ajax heeft vandaag bekendgemaakt de talentvolle doelmannen Maurits Schmitz en Norbert Alblas te hebben vastgelegd.

Ajax en Maurits Schmitz hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2013. De nieuwe verbintenis gaat met terugwerkende kracht in per 1 juli 2013 en loopt tot en met 30 juni 2014. Momenteel maakt hij deel uit van de selectie van Jong Ajax.

Ajax heeft ook Norbert Alblas gecontracteerd. Hij tekent een contract dat met terugwerkende kracht ingaat op 1 juli 2013 en loopt tot en met 30 juni 2014. In het contract is een optie voor nog een seizoen opgenomen. Alblas speelt sinds 2011 in de jeugdopleiding van Ajax en maakt momenteel deel uit van de selectie van Jong Ajax.

Meer op Ajax.nl




Tags

alblas schmitz jong maurits norbert terugwerkende gecontracteerd ingaat verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn brobbey elsimao eredivisie eriksen farioli forbs godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk passing potter riedewald sevic shogun simpele sutalo tahirovic taylor voetbalprimeur volendam zorgeloos