Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: meer automatismen in de ploeg

4 augustus 2013 22:20 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Frank de Boer laat op de officiele website weten heel tevreden te zijn over de ontwikkeling van zijn selectie. "Er zijn nog meer automatismen in de ploeg gekomen. Vooral omdat de spelers elkaar inmiddels door en door kennen." Daarbij beschikt hij over meer mogelijkheden, niet alleen Bojan en Van der Hoorn. "Kolbeinn Sigthórsson is nu ook helemaal fit. Vorig jaar was het nog de vraag wie eerste spits was. Fischer was begin vorig seizoen nog helemaal niet in beeld, terwijl ook Nicolai Boilesen weer fit terug is. We hebben nu een volwaardige selectie, waarmee we op hoger niveau kunnen trainen. Het geraamte staat er nu wel."

"De jongens moeten er bewust van zijn dat ze altijd een hoog niveau moeten halen. Altijd. Het is iets dat ze zelf moeten beseffen. Sneller dan in voorgaande jaren. Het hoge niveau dat we eisen moet er vanaf dag één zijn. En laten we dat dan vasthouden tot aan onze laatste competitiewedstrijd in mei. Het is ook een mentaal proces. Je probeert het te beïnvloeden door veel te praten. Hoé kunnen we met zijn allen onze doelen bereiken en wat is daarvoor nodig? Hoe bereiken we in wedstrijden en op trainingen een hoger niveau? Ik denk dat we in deze voorbereiding ook in dat opzicht onze tijd goed hebben besteed."

Meer op Ajax.nl




Tags

boer beinvloeden besteed boilesen bojan fischer geraamte hoorn kolbeinn sigthorsson volwaardige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj remko roon rulli setford sevic shogun sutalo tahirovic taylor