Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: op de eerste helft kunnen we voortborduren

2 augustus 2013 22:44

Frank de Boer was na afloop het meest tevreden over de eerste helft van zijn ploeg, zo liet hij voor de camera van Fox Sports weten. 'Daarin zag je voldoende waar we op kunnen voortborduren. Ten opzichte van het duel tegen AZ hebben we een stap gezet. We kunnen nu langere fases domineren.

In de tweede helft zakte de ploeg een fase terug. "Dat heb je altijd wel, maar dat hadden we eerder moeten herkennen om dan simpeler te gaan spelen. Nu krijgt Roda zelfs een strafschop en kan de wedstrijd zo maar kantelen. We geven Roda JC de kans om terug te komen in de wedstrijd en dat was onnodig. Je hoort mijn stem, ik heb heel veel gecoacht. Ik probeerde de spelers scherp te houden."

Uiteindelijk was hij wel tevreden, aldus een schorre coach. "We hebben twee punten meer dan vorig jaar," zo verwees hij naar het gelijkspel thuis tegen Roda JC vorig seizoen.




Tags

boer roda voortborduren domineren fox herkennen kantelen simpeler verwees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper