Transparent
Inloggen
Sluiten

Alderweireld: gratis bij Ajax weggaan is geen optie voor mij

29 juli 2013 07:21

Verslaggever: -

In navolging van Christian Eriksen laat ook Toby Alderweireld weten hoe dan ook niet gratis de deur uit te lopen over een jaar. "De club heeft veel aan mij gehad en ik heb veel aan Ajax gehad. Met voor niets weglopen zou ik Ajax tekortdoen en mezelf alleen maar pijn doen. Dat is geen optie," zo stelt hij in De Telegraaf.

Het uitgangspunt van de Belgische verdediger is nog steeds om deze transferperiode een nieuwe club te vinden. Dat zou Ajax ook niet slecht uitkomen aangezien de club met Mike van der Hoorn al een vervanger haalde en Veltman als voorlopig eerste gegadigde achter de Belg heeft. Als hij er niet in slaagt een nieuwe club te vinden, zal hij sowieso bijtekenen. "Ik weet dat ik klaar ben voor een nieuwe stap en denk dat iedereen dit ook wel ziet. Maar als het nu niet tot een transfer komt, is bijtekenen vrij logisch en komen Ajax en ik er altijd uit."

Meer: De Telegraaf




Tags

alderweireld bijtekenen telegraaf weggaan eriksen gegadigde hoorn tekortdoen toby veltman weglopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos