Transparent
Inloggen
Sluiten

Liesveld met 5 assistenten aangesteld voor AZ-Ajax

23 juli 2013 19:13 - KNVB.nl

Verslaggever: -

Scheidsrechter Richard Liesveld fluit de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen bekerwinnaar AZ en landskampioen Ajax. De wedstrijd is de traditionele opening van het seizoen 2013/’14 en vindt aanstaande zaterdag om 20.00 uur plaats in de Amsterdam ArenA. Voor het eerst tijdens een officiële wedstrijd in Nederland wordt Liesveld geassisteerd door vijf officials.

Zijn assistent-scheidsrechters zijn Dave Goossens en Hessel Steegstra, vierde official is Dennis Higler en vijfde en zesde official zijn Reinold Wiedemeijer en Ed Janssen.

,,Het is de start van het seizoen en er is direct een prijs te winnen. Voor de supporters, clubs en spelers en ook voor mij en mijn team een hele mooie wedstrijd om het seizoen mee te beginnen”, aldus Liesveld, die vorig seizoen nog optrad als vierde official bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. “Dat dit de eerste wedstrijd in Nederland is met extra assistenten op de achterlijn maakt het voor mij wel extra bijzonder.”

Meer op KNVB.nl




Tags

liesveld nederland achterlijn arena dave geassisteerd goossens hessel higler janssen officials opening optrad reinold steegstra wiedemeijer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn brobbey buffon elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj remko rulli setford sevic shogun sosa sutalo taylor tsja