Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaterdag uniek experiment met twee oefenduels, vrijdag besluit over invulling elftallen

11 juli 2013 12:19 - Brabants Dagblad

Verslaggever: -

Ajax staat zaterdag voor het vrij unieke experiment met twee oefenduels op dezelfde dag. Zaterdagmiddag om 16.00 uur speelt Ajax tegen RKC Waalwijk en zaterdagavond om 20.00 uur tegen De Graafschap. De technische staf kan op die manier een week lang ongestoord trainen, daar zit hem de eerste winst. Daarnaast krijgen alle selectiespelers de gelegenheid om op hetzelfde moment in de voorbereiding een uur in actie te komen. Na ongeveer een uur is het plan om jeugdspelers in te gaan zetten.

Frank de Boer liet weten zelf ook benieuwd te zijn naar de uitwerking van deze nieuwe vinding. Over een weke gebeurt hetzelfde, dan tegen Osasuna en Werder Bremen. Een woordvoerder van Ajax laat desgevraagd tegenover het Brabants Dagblad weten dat de technische staf vrijdagmiddag een beslissing zal nemen hoe het de selectiespelers over de twee duels zal splitsen. RKC stelt in een reactie dat de club met Ajax de afspraak heeft gemaakt dat het 'eerste elftal' naar Waalwijk zal komen.

Meer op Brabants Dagblad




Tags

experiment rkc selectiespelers boer brabants bremen graafschap ongestoord osasuna splitsen uitwerking vinding weke werder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper