Transparent
Inloggen
Sluiten

Drietal Ajacieden in Oranje; Van Damme in Jong Belgie

12 augustus 2002 18:41 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: RvN

Ajax.nl meldt dat een drietal Ajacieden is geselecteerd voor het vriendschappelijke duel van het Nederlands elftal in Oslo van volgende week. het zou gaan om Rafael van der Vaart, Andy van der Meijde en Victor Sikora. Zij komen daar ploeggenoot Bergdolmo bij Noorwegen tegen. Voorts meldt de offici?le site dat Van Damme is geselecteerd voor een wedstrijd van Jong Belgie. De centrale verdediger wordt inmiddels gevolgd door de bondscoach van het eerste elftal van Belgie ('maar ik kan niet alle jonge spelers die ik volg tegelijk selecteren', zo liet hij pas al weten.) Tot nu toe kwam Van Damme voornamelijk uit voor Belgie U19.

Ajax.nl: Elftal Ajacieden in interlands

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

belgie damme jong oranje andy bergdolmo meijde noorwegen oslo rafael sikora vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper