Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer te spreken over Boilesen, Bazoer en Meleg

29 juni 2013 19:24 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Tegenover de officiële website was Frank de Boer te spreken over de terugkerende Boilesen en de debutanten Bazoer en Meleg. "Als je een foto van anderhalf jaar geleden naast een huidige foto van Boilesen houdt, zie je een totaal andere jongen. Hij is weliswaar lange tijd uitgeschakeld geweest, maar tijdens zijn revalidatie is hij fysiek gezien een echte kerel geworden."

Bazoer was met zijn 16 de jongste, maar dat was niet te zien. "Hij speelde heel volwassen. Zeker als je bedenkt dat hij pas 16 jaar is." Ook over rechtsbuiten Meleg was de coach van Ajax goed te spreken. "Maar hij is nog wel heel jong. Dejan is pas eerstejaars senior. Hij heeft vandaag in ieder geval een goede indruk achtergelaten."

Meer op Ajax.nl




Tags

bazoer boilesen meleg boer foto bedenkt debutanten dejan eerstejaars jong revalidatie senior

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan