Transparent
Inloggen
Sluiten

Claudia van den Heiligenberg verruilt Telstar voor Ajax

12 juni 2013 17:41 - Facebook

Het vrouwenelftal van Ajax heeft zich voor komend seizoen versterkt met Claudia van den Heiligenberg. Dat meldt de speelster woensdag op haar Facebookpagina. De 28-jarige aanvaller maakt de overstap van Telstar.

De 71-voudig international van Oranje speelde in het verleden ook vier seizoenen voor AZ, waarmee ze liefst driemaal kampioen (2008, 2009, 2010) van Nederland werd. De linksbuiten veroverde ook voor de invoering van de eredivisie in 2007 al eens de landstitel met Ter Leede. Met zowel AZ (2011) als Ter Leede (2007) wist de speelster uit Roelofarendsveen bovendien beslag te leggen op de KNVB-beker.

Meer op Facebook




Tags

claudia heiligenberg leede speelster eredivisie facebookpagina knvb landstitel linksbuiten nederland oranje roelofarendsveen vrouwenelftal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper