Transparent
Inloggen
Sluiten

Rosheuvel (Ajax A1) tekent contract bij FC Utrecht

6 juni 2013 19:14 - FCUtrecht.nl

Verslaggever: -

Darren Rosheuvel heeft een tweejarig contract getekend bij FC Utrecht met een optie voor nog één seizoen. De huidige linksback van Ajax A1 ziet bij FC Utrecht wel kansen om door te breken naar het eerste elftal. "Ik vind FC Utrecht een hele mooie club. Bij mij werkt het vaak op gevoel en het gevoel bij FC Utrecht was direct goed”, licht Rosheuvel zijn keuze voor FC Utrecht toe op de website van zijn nieuwe club.

"Mijn ouders hebben hetzelfde gevoel en ook dat is belangrijk. Ik heb met de club gesproken en in dat gesprek is veel vertrouwen in mij uitgesproken. Ook het plan van FC Utrecht, waarin veel jeugdspelers de kans krijgen, spreekt me aan. Ik zie bij FC Utrecht kansen liggen om de komende jaren in het eerste door te breken. Maar ik moet het uiteindelijk zelf doen", aldus Rosheuvel.

Meer op FCUtrecht.nl




Tags

utrecht rosheuvel darren tweejarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos