Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jong Ajax mogelijk in stadion Almere City; drie dispensatiespelers toegestaan'

24 mei 2013 19:23 - AT5

Verslaggever: -

Indien Jong Ajax definitief de overstap maaktt naar de Jupiler League zal het elftal haar duels mogelijk op het veld van Almere City gaan afwerken. Dat meldt een woordvoerder van de Coöperatie Eerste Divisie tegenover AT5. 'Je moet wel aan allerlei eisen voldoen'. Ik acht de kans groot dat het het stadion van Almere City zal zijn. Ik zou niet een ander alternatief weten.' De Arena zou te duur zijn, De Toekomst niet aan de regels voldoen.

Jong Ajax zal dan 16 spelers onder contract moeten hebben staan, andere spelers dan het eerste elftal. Zij mogen per speelronde maar voor één elftal in actie komen. Jong Ajax mag drie dispensatiespelers inzetten van het eerste elftal. Na vijftien optredens in het eerste elftal mogen spelers niet meer in actie komen voor Jong Ajax.

Meer op AT5




Tags

jong arena cooperatie jupiler maaktt optredens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos