Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: Contract Frank de Boer verlengd tot 2017

21 mei 2013 17:32 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax heeft zojuist officieel bekendgemaakt dat de club mondelinge overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Frank de Boer over de verlenging van zijn contract. De nieuwe overeenkomst die per 1 juli 2013 ingaat heeft een looptijd van vier jaar, tot en met 30 juni 2017. De Boer: ,,Dit nieuwe contract is precies wat ik wilde."

Frank de Boer, die sinds maandag vakantie heeft, is blij met de nieuwe verbintenis: ,,Ik heb het hier naar mijn zin en mijn gezin is hier gelukkig. Ik zie hier nog genoeg uitdagingen. Dit nieuwe contract is dus precies wat ik wilde. We waren er snel uit, want van beide kanten zijn we zeer tevreden. Nu kan ik een vervolg geven aan waar we met elkaar aan begonnen zijn en daar heb ik veel zin in."

Ook directeur voetbalzaken Marc Overmars is tevreden: ,,Het is geen verrassing dat we graag wilden verlengen met Frank. Dat we er na een gesprek al uit zijn gekomen zegt alles. Het is goed voor Ajax dat Frank langer aan de club verbonden blijft."

Meer op Ajax.nl




Tags

boer ingaat overmars verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht