Transparent
Inloggen
Sluiten

[AN] Ajax - PSV beste, Ajax - Vitesse slechtste wedstrijd van het seizoen

De leden van Ajax Netwerk hebben Ajax - PSV gekozen als de beste wedstrijd die Ajax in het seizoen 2012/2013 heeft gespeeld. De wedstrijd waarin met 3-1 van PSV werd gewonnen kreeg een gemiddeld aantal punten van 8,52. Runner-up is de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd in de Champions League tegen Manchester City. Deze wedstrijd werd beloond met een 8,36. De met 5-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen NAC in het begin van het seizoen leverde een 7,79 op.

De slechtste wedstrijd die Ajax volgens de leden van Ajax Netwerk heeft gespeeld is de thuiswedstrijd tegen Vitesse waarin Ajax met 0-2 het onderspit delfde. Deze wedstrijd kreeg een 3,42 toegekend. Ajax - AZ (3,63) en Steaua Boekarest - Ajax (4,07) zijn de twee andere wedstrijden die het meest slecht gewaardeerd zijn.

Meer op Wedstrijd van het Seizoen puntentelling


Tags

vitesse boekarest delfde nac onderspit runner steaua

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

basale blanke dorp eeg fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang uitzetten verdrag voedsel vreemdelingen zorg