Transparent
Inloggen
Sluiten

Spelers bedanken fans voor onvoorwaardelijke steun en bijzondere sfeeracties

15 mei 2013 23:56 - Ajax.nl

In een speciale bedankbrief spreken de spelers van Ajax hun waardering uit voor de Ajax-fans. Namens de spelersgroep bedankt Siem de Jong de supporters voor hun onvoorwaardelijke steun en bijzondere sfeeracties.

Beste Ajacieden,

Namens de hele spelersgroep mag ik als aanvoerder alle supporters bedanken die ons dit seizoen gesteund hebben.

Er zijn veel wedstrijden geweest waar de aanmoedigingen ons enorm hebben geholpen. De sfeer in de ArenA is geweldig. Wij weten zeker dat onze tegenstanders onder de indruk zijn vanaf het moment dat ze bij ons het veld betreden.

Wij willen jullie natuurlijk niet alleen bedanken voor de thuiswedstrijden, maar ook voor de uitwedstrijden. Er is voor ons bijna niks mooiers dan een heel stadion stil te krijgen, op een fanatiek uitvak na. Dat is het afgelopen seizoen vaak gelukt: samen feestvieren, op vreemd terrein. Het geeft ons een geweldig gevoel als we na een gewonnen wedstrijd richting uitvak gaan.

Tot slot een speciaal woord tot de supporters die hun tijd en energie in de sfeeracties steken. Wat ons betreft is Ajax niet alleen met het voetballen kampioen van Nederland geworden, maar zeker ook met de sfeeracties. Absoluut hoogtepunt waren de doeken van de kampioenswedstrijd tegen Willem II. Zonder daarmee andere acties tekort te willen doen, gaf dit de kampioenswedstrijd een extra feestelijke sfeer.

Heel hartelijk bedankt voor weer een mooi seizoen.

Siem de Jong

Meer op Ajax.nl




Tags

sfeeracties jong kampioenswedstrijd uitvak aanmoedigingen arena bedankbrief betreden doeken fanatiek feestelijke feestvieren mooiers nederland slot terrein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos