Transparent
Inloggen
Sluiten

Poulsen blijft Ajax trouw en laat oude liefde in de kou staan

15 mei 2013 17:09 - VI

Voetbal International meldt dat FC Kopenhagen vergeefs naar de diensten van Ajacied Christian Poulsen heeft gehengeld. De middenvelder heeft het echter zó naar zijn zin bij Ajax dat hij niet ingaat op aanbiedingen van andere clubs.

"Ik ben blij dat ik word gelinkt aan FC Kopenhagen, want ik heb mooie herinneringen aan die club. Toch moet ik zeggen dat ik het zó erg naar mijn zin heb in Amsterdam, dat ik uitkijk naar nog een jaartje Ajax. (..) Het doel voor het komende Champions League-seizoen moet zijn dat we de volgende stap aankunnen, we zaten afgelopen seizoen namelijk in een te zware poule. De focus ligt bij Ajax," aldus Poulsen.

Meer op VI




Tags

poulsen kopenhagen kou liefde trouw aankunnen ingaat uitkijk vergeefs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos