Transparent
Inloggen
Sluiten

AJAX LANDSKAMPIOEN 2012/2013

5 mei 2013 14:45

Ajax wist de kampioenswedstrijd tegen Willem II in eigen huis makkelijk te winnen. Als slotstuk zette de ploeg nog een mooie 5-0 zege neer.

De ploeg toonde zich enigszins gespannen, maar had al snel een overwicht. Ajax ging rustig op zoek naar de openingstreffer. Die kwam al na twaalf minuten toen Sigthorsson knap de 1-0 kon binnenkoppen. Vervolgens kon niets een Ajax feestje meer in de weg staan. Nog voor rust was het 2-0 door Eriksen, al claimde Siem de JOng de bal nog met zijn hoofd geraakt te hebben.

Na rust ging Ajax rustig door. Fischer zette met een intikkertje zijn ploeg op een veilige 3-0. Vervolgens kreeg ook Siem de Jong, hij alweer in een kampioenswedstrijd, een doelpunt op zijn naam, de 4-0. Het slotstuk was voor invaller Hoesen die de wedstrijd voor de fans nog een mooi einde gaf door de 5-0 te maken.




Tags

jong kampioenswedstrijd slotstuk binnenkoppen claimde eriksen fischer hoesen intikkertje sigthorsson

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam