Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermeer: 'van landstitels krijg je nooit genoeg'

4 mei 2013 10:17

In De Telegraaf stelt Kenneth Vermeer uit te kijken naar de titel. De Ajax doelman heeft er een grote bijdrage aan gehad. Toch geeft de titel van 2011 hem meer voldoening omdat die in een geweldige sfeer in een direct duel tegen FC Twente tot stand kwam. "Die ontlading in het stadion zullen we – denk ik – nooit meer meemaken."

De derde titel op rij zorgt er niet voor dat Vermeer al zit te azen op een buitenlands avontuur: 'Pas als er iets moois komt, zal ik daarover nadenken.' Een vertrek sluit hij zeker niet uit, maar meer titels met Ajax lonken ook.'Natuurlijk heb ik ambities om ooit een transfer naar het buitenland te maken. Maar ik heb een contract tot de zomer van 2015 en heb het uitstekend naar mijn zin. Nee, ik wil niet weg. Van landstitels krijg je nooit genoeg’, aldus Vermeer in de Telegraaf.




Tags

vermeer titel telegraaf azen buitenlands twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper