Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer hoopt snel duidelijkheid te krijgen van spelbepalers bij Ajax

3 mei 2013 11:42 - NUsport.nl

Frank de Boer laat op NUsport weten te hopen snel duidelijkheid te krijgen over de toekomst van spelbepalers zoals Christian Eriksen, Siem de Jong en Toby Alderweireld. "Het is belangrijk dat we snel anticiperen. Want we willen weer beter worden."

Spelers als Marco van Ginkel en Adam Maher zijn bij Ajax in beeld als vervangers. Zelf staan ze daar ook voor open, zo lieten ze de afgelopen tijd al enkele malen blijken. De Boer is daar blij mee. "Maar we moeten alles goed tegen elkaar afwegen. Stel dat De Jong weggaat, dan kijk ik ook naar Thulani Serero en Davy Klaassen, in wie ik veel vertrouwen heb. Je moet dan afwegen of zij er al het hele seizoen kunnen staan. Aan de andere kant is Van Ginkel misschien al zo goed dat hij niet alleen op de positie van De Jong kan spelen."

Meer daarover lees je: NUsport

Meer op NUsport.nl




Tags

boer jong spelbepalers ginkel alderweireld anticiperen eriksen maher malen serero thulani toby vervangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eredivisie eriksen forbs godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kopduel mannsverk passing potter rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor voetbalprimeur volendam