Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax lanceert samen met Everton in China grote talentenjacht op Chinese TV.

3 mei 2013 07:23

Ajax heeft vandaag tijdens een persconferentie in China samen met Everton de lancering van 'Football Dream' bekendgemaakt. Tijdens de talentenjacht op de Chinese televisie wordt er de komende tijd gezocht naar de beste jeugdvoetballer van China. Het betreft spelers in de leeftijdsrange van 14 tot 17 jaar. Daarvoor zijn al 60 spelers geselecteerd.

De winnaar krijgt een stageplaats in de jeugdopleiding van Ajax. Football Dream is een groots opgezette talentenjacht die via de verschillende Chinese tv-kanalen een bereik van liefst 1.2 miljard kijkers heeft.

Van der Sar: ,,Het televisieformat van Football Dream sluit perfect aan bij de kernactiviteiten van Ajax. Bij ons is het opleiden van jonge voetbaltalenten immers onze levensader. Daarnaast is China een van de grootste en meest belangrijke landen ter wereld. We voelen ons als Ajax zijnde dan ook vereerd dat we ons bij Football Dream kunnen aansluiten.”

Meer: Ajax.nl
Meer: Evertonfc.com




Tags

china dream talentenjacht everton evertonfc kernactiviteiten lancering leeftijdsrange levensader miljard opgezette sar stageplaats televisieformat voetbaltalenten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tahirovic taylor vos