Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax door 0-2 in Breda heel dicht bij titel

27 april 2013 22:54

Ajax is door een 0-2 zege in Breda wel heel dicht bij de titel gekomen. Na een 0-0 ruststand won de ploeg met 0-2 via een doelpunt van Sigthorsson en een eigen treffer van Gilissen.

Ajax had het in de beginfase moeilijk met een fel NAC. In die fase kregen Hooi en Ten Voorde op basis van de inzet enorme kansen op de gelijkmaker. Na de twee grote kansen op rij kreeg Ajax langzaam maar zeker meer grip op de wedstrijd. In de eerste helft was er slechts een grote kans voor Fischer te noteren.

In de tweede helft was Ajax vervolgens duidelijk te sterk voor NAC. Eerst was het Sigthorsson die uit de rebound kon scoren. Vervolgens kopte Gilissen een voorzet in eigen doel. Met de 0-2 binnen vijf minuten was de wedstrijd direct gespeeld. Ajax kon het daarna makkelijk uitspelen en had de mogelijkheden om verder uit te lopen als het zorgvuldiger was geweest bij de eindpass.




Tags

titel gilissen nac sigthorsson beginfase eindpass fischer hooi noteren rebound voorde zorgvuldiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek blind boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan