Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax waarschuwt fans voor zwarthandel bij mogelijke kampioenswedstrijd tegen Willem II

22 april 2013 19:12 - Ajax.nl

Ajax - Willem II, de laatste thuiswedstrijd en mogelijk de kampioenswedstrijd, is inmiddels volledig uitverkocht. Ajax waarschuwt de fans voor zwarthandel. Ondanks dat er voor dit duel geen kaarten meer beschikbaar zijn, worden er op veel manieren toch toegangsbewijzen te koop aangeboden.

De KNVB Standaardvoorwaarden, welke van toepassing zijn op de wedstrijdtickets en (Seizoen-) ClubCards, schrijven voor dat het verboden is om kaarten (commercieel) door te verkopen. Als sanctie hierop schrijft de KNVB een stadionverbod voor de duur van 18 maanden en een boete van €450 voor. Ook worden de aangeboden tickets geblokkeerd.

Partijen als Budgetticket, Seatwave, Ticket Unlimited, Ticket For Sale, AA Tickets, Viagogo e.d., die op internet te vinden zijn, en kaarten aanbieden voor Ajax-wedstrijden, handelen in strijd met de van toepassing zijnde KNVB Standaardvoorwaarden. Ook individuen die hun kaart aanbieden op Marktplaats of internetfora handelen in strijd met deze bepalingen. Kaarten die via deze kanalen worden aangeschaft zijn veelal duurder dan de oorspronkelijke prijs. Daarnaast bestaat het risico dat de koper het stadion niet kan betreden omdat de kaart geblokkeerd is vanwege zwarthandel.

De online ticketshop van Ajax en de Ticketbox (Primera-winkels) zijn de enige officiële verkoopkanalen. Meer info en nieuws over actueel nieuws rondom kaartverkoop vind je op Tickets & Travel op deze site. Oad Reizen is als officieel partner van Ajax uiteraard ook gemachtigd en biedt met www.ajaxtravel.com een officieel verkoopkanaal van wedstrijdpakketten. Ajax raadt iedereen dan ook aan om via deze wegen kaarten aan te schaffen.

Meer op Ajax.nl




Tags

zwarthandel kampioenswedstrijd knvb waarschuwt standaardvoorwaarden toepassing ajaxtravel bepalingen betreden budgetticket clubcards gemachtigd individuen internetfora koper marktplaats oad primera raadt sale sanctie seatwave stadionverbod ticketbox ticketshop toegangsbewijzen travel unlimited verboden verkoopkanaal verkoopkanalen viagogo wedstrijdpakketten wedstrijdtickets winkels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht