Transparent
Inloggen
Sluiten

Crisis bij Germinal Beerschot Antwerpen

21 maart 2000 21:42

Verslaggever: M

Niet alleen bij Ajax maar ook bij de Belgische
fusieclub Germinal Beerschot Antwerpen, de club waar Ajax een minderheidsbelang van 30 procent in heeft, rommelt het de laatste tijd. Zaterdag stapte de technisch directeur van GBA, de Nederlander Martien Verheyen wegen onvrede eerder op. Officieel zou hij pas op 31 mei de club verlaten, wanneer hij begint als directeur van sportmarketingbureau Sportmanagement. Eerder vertrok ook de directeur voetbalzaken Luc Verheyen al bij GBA.

De problemen doen zich voornamelijk voor op bestuurlijk niveau. Bestuurders van de verschillende culturen van de fusieclub zouden elkaar te veel het leven zuur maken. Ajax volgt de ontwikkelingen in Antwerpen op de voet. Niet alleen heeft Ajax een belang van 30 procent, maar ook een optie op een meerderheidsbelang voor de komende 4 jaar in de Belgische club. Bob-Jan Hille is dinsdag in Antwerpen geweest om de ontstane problemen te bespreken.

Meer op




Tags

antwerpen beerschot germinal fusieclub gba verheyen bestuurlijk culturen hille martien minderheidsbelang onvrede rommelt sportmanagement sportmarketingbureau stapte zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht