Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: er zijn nog twaalf punten te verdelen

18 april 2013 18:38 - Ajax.nl

Niemand twijfelt meer aan een kampioenschap voor Ajax. Frank de Boer wilde daar tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel tegen Heerenveen uiteraard niets van weten. "We zijn goed bezig en hebben vorige week een belangrijke stap gezet, maar er zijn nog twaalf punten te verdelen."

"Alleen de pers zegt dat we al kampioen zijn. Dat is niet zo. Niet dat ik er aan twijfel, maar we moeten nog tegen sc Heerenveen, NAC, Willem II en FC Groningen spelen. Heerenveen heeft bovendien van Feyenoord en PSV gewonnen.”

De Boer wil voorkomen dat zijn spelers de focus op de volgende wedstrijd verliezen en al verder kijken dan de eerstkomende tegenstander. "Elke dag werken we naar de eerstvolgende wedstrijd toe. Daar focussen we volledig ons op en dan is de kans groot dat je drie punten pakt. Ik wil niet dat de spelers zich laten meesleuren door een bepaalde sfeer die wordt gecreëerd. Deze groep is vrij professioneel, in de zin dat de spelers zichzelf corrigeren. Als ze bij iemand merken dat hij minder scherp is of al over het kampioenschap praat wordt er ingegrepen. Want we zijn nog helemaal geen kampioen. Al denk ik wel dat de concurrentie gedemotiveerd zal raken als we vrijdag van Heerenveen winnen."

Meer op Ajax.nl




Tags

boer heerenveen corrigeren eerstkomende feyenoord gedemotiveerd groningen meesleuren nac twijfelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan