Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Ajax contracteert Anwar El-Ghazi

16 april 2013 17:24 - Ajax.nl

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Anwar El-Ghazi. De jeugdinternational werd geboren op 3 mei 1995 in Barendrecht. De rechtervleugelaanvaller is afkomstig uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en tekent in Amsterdam een contract dat ingaat op 1 juli 2013 en loopt tot en met 30 juni 2016.

De contractondertekening van El-Ghazi voltrok zich in de spotlights. Zowel een cameraploeg van Ajax TV als van RTV Rijnmond volgde de verrichtingen van de 17-jarige aanvaller in de Amsterdam ArenA op de voet. De Rotterdamse regionale zender werkt aan een documentaire over El-Ghazi en twee andere jeugdspelers van Sparta. Uiteraard mocht daar de overgang naar Ajax niet in ontbreken. Sterker nog; de ondertekening ontwikkelt zich misschien wel tot het hoogtepunt van de docu.

Dat het een bijzonder moment was bleek wel uit het enthousiasme van de hoofdrolspeler zelf. ,,Van jongs af aan ben ik al Ajax-fan. Het is geweldig dat ik nu voor deze club mag spelen”, aldus de jeugdinternational, die Real Madrid-sterspeler Cristiano Ronaldo als voorbeeld heeft.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars typeert El-Ghazi als een ‘klassieke rechtsbuiten’. Met Sjaak Swart als begeleider/zaakwaarnemer kan de nieuwste aanwinst ongetwijfeld nog veel opsteken van Ajax’ bekendste rechtsbuiten aller tijden.

Meer op Ajax.nl




Tags

ghazi contracteert sparta arena barendrecht begeleider bekendste cameraploeg contractondertekening docu documentaire hoofdrolspeler ingaat jongs madrid ondertekening opsteken overmars rechtervleugelaanvaller rijnmond ronaldo spotlights voltrok zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal