Barcelona aan de leiding in Amsterdam Tournament

2 augustus 2002 21:23

Barcelona heeft een goede stap gezet richting winst van het Amsterdam Tournament. Het Italiaanse Parma werd met 4-2 opzij gezet. dat gebeurde allemaal in een spectaculaire eerste helft. In de tweede helft vielen beide ploegen ver terug. Grote man voor de Spanjaarden was de nieuwe aanwinst Riquelme die 2 keer scoorde. De andere doelpunten werden gemaakt door Geovanni, Rochembach, Di Vaio en Marchionni.

Barcelona leidt na ??n wedstrijddag doordat het 3 punten krijgt voor de overwinning en ??n voor elke goal. Ajax volgt op twee punten en zal zondag moeten winnen van barcelona om de toernooiwinst in eigen huis te houden.