Transparent
Inloggen
Sluiten

De Jong: 'had er alle schijn van dat de vierde man tv-beelden had bekeken'

8 april 2013 08:09 - Telegraaf.nl

Siem de Jong laat in De Telegraaf weten dat scheidsrechter Bossen in de overtreding van Kenneth Vermeer aanvankelijk niets zag. "Hij wuifde de overtreding zelf weg en vroeg wel drie keer aan zijn assistent ‘Nee, he?’ Die vond het ook niets." Pas na tien seconden bedacht Bossen zich. "Het had er alle schijn van dat die vierde official de tv-beelden had bekeken. En dat heb ik Bossen gevraagd. Opeens gaf hij geen antwoord meer."

Desalniettemin klaagde De Jong niet over Bossen. "Ik was zelf blij dat ik geel kreeg. Ik dacht hij geeft rood, zei gelijk dat ik met mijn linkerbeen uitgleed. En daar bleek hij gevoelig voor. Hij durfde het niet aan nog een keer rood te geven." Ook Blind, Schöne en Moisander werden gespaard. 'We hebben wel geluk gehad ja,' aldus de aanvoerder.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bossen jong bedacht blind durfde klaagde linkerbeen moisander schone seconden telegraaf vermeer wuifde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper