Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruime overwinning Ajax met tien man: 4-0

7 april 2013 18:22

Ondanks ruim 40 minuten met tien man heeft Ajax een ruime zege behaald op Heracles Almelo. In de Amsterdam Arena werd het 4-0, bij de rode kaart van Kenneth Vermeer was het nog pas 1-0.

In de eerste helft had Ajax een groot overwicht. Tegen een stug verdedigend Heracles was het moeilijk voor Ajax om er doorheen te komen. Toch kreeg Ajax een viertal grote kansen. Het was Lasse Schone die voor rust voor het enige doelpunt zorgde. Aan de andere kant was Heracles via de counter gevaarlijk. Castillion was dicht bij de gelijkmaker.

Direct na rust moest Vermeer met rood van het veld. Bij een diepe bal kwam hij ver uit zijn goal om een kans voor Castillion te voorkomen. Hij gleed echter net weg en raakte de spits van Heracles. Het gevolg was rood vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler. Met tien man stopte Cillessen de vrije trap. In de tegenstoot werd het direct 2-0 via Sigthorsson.

In het vervolg probeerde Heracles er met een man meer wat vaker uit te komen. Dat leverde Ajax meer ruimte op. Toen liep de ploeg uiteindelijk simpel naar 4-0 uit via doelpunten van invaller Babel en een prachtige draaibal in de verre kruising van Eriksen.




Tags

heracles vermeer almelo arena babel counter draaibal eriksen gleed kruising neerhalen schone sigthorsson tegenstoot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijndal wijs