Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind na Spanje-trip: 'mijn zaakwaarnemer zal afspraak maken met Ajax'

7 april 2013 11:23

Daley Blind was aan het begin van de week even in Spanje en direct leidde dat tot een gerucht dat hij op het punt zou staan een contract te tekenen bij Valencia. „Ik was daar met mijn vriendin”, lachte de linksback van Ajax tegenover De Telegraaf.

„De trainer gaf de internationals een paar dagen extra vrij en ik had genoeg van het weer hier, was toe aan de zon. Het was fijn om mijn hoofd even leeg te maken”, zei Blind

Over zijn toekomst wilde hij weinig kwijt. Er moet nog steeds een vervolggesprek plaatsvinden. „Mijn zaakwaarnemer zal een afspraak met Ajax maken. Ik zeg daar nu niks over, richt me alleen op het slot van de competitie.”




Tags

blind lachte slot telegraaf valencia vervolggesprek zon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper