Transparent
Inloggen
Sluiten

Cuenca hervat groepstraining, nog onzeker voor zondag

4 april 2013 18:05 - Ajax.nl

Isaac Cuenca heeft donderdag voor het eerst weer met de groep meegetraind. De 21-jarige huurling van FC Barcelona is hersteld van zijn knieblessure en kan zich nu rustig richten op zijn rentree in Ajax 1. Het is nog niet bekend of hij dit weekend al bij de wedstrijdselectie zal zitten.

Cuenca trainde ruim een uur met de groep mee. Net als Ryan Babel, die afgelopen zondag tegen NEC zijn rentree maakte, liet hij het partijspel aan zich voorbij gaan. Vanaf de zijlijn zag hij hoe zijn teamgenoten zich na twee vrije dagen in het zweet werkten.

Ajax wil geen overhaast risico met Cuenca nemen. Om die reden is het op dit moment nog niet zeker of hij er dit weekend tegen Heracles weer bij zal zijn. De aanvaller speelde tot dusver twee competitieduels voor Ajax. De afgelopen weken stond hij aan de kant met een knieblessure.

Meer op Ajax.nl




Tags

cuenca groepstraining babel barcelona competitieduels heracles isaac meegetraind overhaast zijlijn zweet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht