Transparent
Inloggen
Sluiten

Overmars: eerst contract Bergkamp en Jonk verlengen, daarna met De Boer om de tafel

2 april 2013 08:11

De Telegraaf doet vandaag in een groot artikel een oproep aan Ajax om toch vooral snel aan de tafel te gaan zitten met Frank de Boer. Hem zou eind vorig jaar al gesprekken over contractverlenging beloofd zijn. Volgens de krant moet Ajax opschieten voordat de Ajax coach zich bedenkt en zwicht voor buitenlandse interesse.

Marc Overmars stelt in een reactie tegenover diezelfde Telegraaf dat hij daar totaal niet bang voor is. "Totaal niet bevreesd voor. Misschien als ze over twee jaar langskomen bij Frank. We zijn nu bezig met het verlengen van de contracten van Wim Jonk en Dennis Bergkamp en willen dat eerst rondmaken alvorens we met Frank om de tafel gaan zitten. We hebben dit ook aan De Boers begeleider laten weten. Iedereen is dus op de hoogte van de volgorde. Maar ik denk dat zijn zaakwaarnemer de zaak een beetje wil promoten."




Tags

bergkamp boer jonk overmars telegraaf bedenkt begeleider bevreesd boers opschieten promoten rondmaken zwicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal