Transparent
Inloggen
Sluiten

SBS6 zendt Amsterdam Tournament live uit

29 juli 2002 16:18 - SBS6

Verslaggever: RvN

Er zijn nog enige kaarten te koop voor de twee speeldagen van het Amsterdam Tournament van aanstaande vrijdag en zondag. De fans die daar niet (beide dagen) aanwezig kunnen of willen zijn, kunnen terecht bij SBS6. De commerci?le zender zal de vier wedstrijden van het toernooi live uitzenden. Vrijdag begint het om 19.00 uur met Barcelona - Parma en vervolgens om 21.15 uur Ajax - Manchester United. Zondag spelen de Britten om 18.30 uur tegen Parma en Ajax om 20.45 uur tegen Barcelona. Hoogstwaarschijnlijk zullen de uitzendingen gepresenteerd worden door Edward van Cuilenborg, die afkomstig is van Studio Sport.

Volgens de tv-zender werd het Amsterdam Tournament vorig jaar in meer dan honderd landen live uitgezonden en waren naar schatting 350 miljoen (!) kijkers getuige van het toernooi. Verder zal het dit jaar voor het eerst ook live in Japan, China en de Verenigde Staten te zien zijn.

Meer op SBS6




Tags

tournament barcelona parma zender britten china cuilenborg edward hoogstwaarschijnlijk japan schatting speeldagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht