Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax koploper na eenvoudige 3-0 zege op PEC Zwolle

10 maart 2013 16:26

Ajax heeft met nog acht duels te gaan de inhaalrace afgerond en de koppositie in handen genomen. De ploeg won simpel in eigen huis met 3-0 van PEC Zwolle. Geen moment had Ajax iets te vrezen van de 'reuzendoder'.

Ajax had direct van het begin het overwicht en gaf weinig weg tegen Zwolle. Na 19 minuten kwam de ploeg verdiend op voorsprong door Kolbeinn Sigthorsson die een assist van Schone goed afrondde. Zeven minuten later kon Siem de Jong uit de rebound scoren nadat een kopbal van Sigthorsson was tegengehouden.

Na rust bleef Ajax gevaarlijker. Het duurde echter lang voordat de 3-0 viel. In de 80ste minuut gooide Boerrigter het duel met de derde treffer van de wedstrijd definitief in het slot. Twijfels over de zege had toen echter allang niet meer.




Tags

pec sigthorsson afrondde boerrigter gooide inhaalrace jong kolbeinn rebound reuzendoder schone slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze mislintat nice ogc poster rensch rossi sevic shogun sosa steijn taylor text